luni, iulie 22, 2024

The sophisticated picnic la Palatul Primaverii, o solutie inovatoare de going out rafinat in pandemie

Organizatorul de petreceri premium, the date., lanseaza pe 5 septembrie invitatia la the sophisticated picnic. Evenimentul in aer liber care va avea loc in gradina Palatului Primaverii din Bucuresti  isi propune sa mixeze simultan outdoor performance muzical si gastronomie.

Picnicul incepe la ora 16.00 si a fost creat in jurul normelor actuale de distantare dorind sa ofere o experienta sociala si de entertainment atat de dorita in contextual restrangerii posibilitatilor uzuale de going out.

Invitati speciali vor fi artistii de la Soundopamine care vor realiza un duo live act muzical ce combina acorduri calde micro cosmice cu sunete din lumea reala. Muzica lui Chris si a Natashaei va aduce evenimentului un mood de everyday paradise. In restul timpului, fondul muzical al picnicului va fi asigurat de DJ Andrew Dum care are pregatit chiar si un moment inedit de “Dance on your blanket”.

Organizatorii pun la dispozitie paturi si cosuri de picnic care la finalul evenimentului pot fi pastrate ca amintire. Cosurile vor contine preparate gastronomice si bauturi racoritoare sau alcoolice in functie de alegerea fiecaruia: branzeturi, salamuri, baghete de paine, dulciuri, Prosecco, sampanie, alcool tare premium, cocktail-uri „do it yourself” marca the date., apa sau bauturi racoritoare. Cei care isi doresc sa vina la picnic o pot face in grupuri de doua sau patru persoane cu posibilitatea de a se aseza ulterior si in grupuri de cate sase, doar in cazul in care sunt din aceeasi familie.

Accesul la „the sophisticated picnic” se face doar cu rezervare prealabila intr-un numar limitat de persoane pentru a respecta normele actuale de igiena si distantare sociala.

Dress code recomandat: all white.

Recent
Te-ar putea interesa si