joi, iulie 25, 2024

SeedBlink devine partener TDCX pentru a ajuta companiile din portofoliu să obțină noi clienți și să îi fidelizeze

Colaborarea are ca rezultat accelerarea start-upurilor și eficientizarea costurilor

  • SeedBlink, platforma online de investiții care conectează investitorii cu startup-uri tehnologice, anunță parteneriatul cu TDCX, companie de outsourcing.
  • Parteneriatul dintre SeedBlink și TDCX le permite start-upurilor să își eficientizeze costurile și să se extindă mai rapid

 

București, 22 iunie 2022: SeedBlink, platforma de investiții online care conectează investitorii cu start-upuri tehnologice, anunță astăzi o colaborare cu TDCX (NYSE: TDCX), un furnizor de soluții pentru experiența digitală a clienților (CX) pentru companiile de tehnologie și blue-chip. Scopul parteneriatului este de a ajuta companiile din portofoliu să-și accelereze vânzările și să ofere o mai mare satisfacție clienților.

 

Colaborarea cu TDCX accentuează susținerea pe care SeedBlink o oferă companiilor din portofoliu în faza post-investiție. Având acces la expertiza TDCX, start-upurile își pot propune să-și extindă echipele mai rapid și să obțină performanțe mai bune. Acest lucru le permite, la rândul său, start-upurilor să folosească mai eficient capitalul obținut prin SeedBlink.

 

Furnizarea de experiențe plăcute pentru clienți este crucială pentru toate companiile, în special pentru start-upurile care doresc să-și consolideze relația cu clienții. Cercetările1 au arătat că unul din trei consumatori (33%) ar renunța la un brand pe care îl iubește după o singură experiență negativă.

 

Portofoliul de start-upuri SeedBlink va putea folosi soluțiile TDCX pentru experiența clienților, care acoperă vânzări și marketing digital, experiența clienților pe toate canalele și moderarea conținutului. TDCX este partener pentru multe dintre brandurile de top din lume în sectoare precum e-commerce, fintech și tehnologie, oferind soluții externalizate în domenii precum customer service, suport tehnic și vânzări interne.

 

Crikle, o companie cu sediul în Londra, care dezvoltă o soluție de vânzări simplă și de la distanță pentru reprezentanții de vânzări la nivel mondial, folosește TDCX de la sfârșitul anului 2021, după ce a strâns o rundă seed de 575.000 de euro prin SeedBlink.

 

„Este o reală plăcere să lucrăm cu echipa SeedBlink, care răspunde rapid nevoilor noastre. Ne-au adus împreună cu TDCX pentru a crește exponențial afacerea, a ne extinde echipa și a ne dezvolta abilitățile. Lucrul cu un partener externalizat cu experiență are ca rezultat o eficiență mai mare, costuri de operare mai mici, mai multă flexibilitate și un timp de lansare mai rapid pe piață”, spune Diwaker Singh, CEO Crikle.

 

Andrei Dudoiu, Managing Partner la SeedBlink, spune: „Când start-upurile noastre reușesc, SeedBlink reușește. Scopul nostru este ca start-upurile să vină la SeedBlink și să descopere un sprijin real pentru extindere și noi oportunități dincolo de capital – cu o serie de parteneri care le înțeleg nevoile și stadiul lor de creștere. Parteneriatul cu TDCX, un furnizor global de customer experience, ne duce cu un pas mai departe în călătoria noastră dincolo de investițiile crowd în start-upuri tehnologice”.

 

Daniel Mereuță, Country Director TDCX România, declară: „Am ajutat companiile să se extindă mai rapid și să obțină performanțe mai bune, oferind experiențe excepționale pentru clienți. Înțelegem provocările cu care se confruntă start-upurile și ne bucurăm că am reușit să sprijinim aceste proiecte promițătoare. Suntem gata să ajutăm alte start-upuri să-și construiască și să-și consolideze capacitățile de customer experience, iar colaborarea noastră cu SeedBlink ne va permite să ajungem la mai multe companii și să le ajutăm să-și transforme soluțiile de customer experience.”

 

Prin această colaborare, SeedBlink este gata să joace un rol mai important în dezvoltarea ecosistemului tehnologic european. Cea mai importantă platformă de co-investiții pentru start-upurile tehnologice din Europa Centrală și de Est le ajută să se extindă prin acces la capital, expertiză pe piață și o rețea de parteneri de încredere în ecosistem.

***

Despre SeedBlink

SeedBlink este platforma de investiții cu cea mai rapidă creștere, specializată în găsirea, verificarea, finanțarea și scalarea startup-urilor europene de tehnologie. Viziunea noastră este de a modela viitorul tehnologic al Europei prin crearea unei platforme de investiții care permite investitorilor și fondatorilor acces la oportunitățile, instrumentele și serviciile VC-urilor timpurii.

Comunitatea SeedBlink se află în centrul succesului platformei, alături de o selecție riguroasă de startup-uri tehnologice aflate în faza Seed până la Seria B și echipele lor pasionate. Mai multe detalii la www.seedblink.com.

 

Despre CX Inc.

 

TDCX oferă soluții digitale CX transformatoare, permițând brandurilor de top să obțină noi clienți, să construiască loialitate și să își protejeze comunitățile online.

 

TDCX ajută clienții să-și atingă obiectivele în ceea ce privește experiența clienților, valorificând tehnologia, inteligența umană și amprenta ei globală. TDCX deservește clienți din domenii precum fintech, gaming, tehnologie, home sharing și călătorii, publicitate digitală și rețele sociale, streaming și comerț electronic. Expertiza TDCX și amprenta sa puternică în Asia l-au transformat într-un partener de încredere pentru clienți, în special pentru companiile cu creștere mare, din noua economie, care doresc să exploateze potențialul de creștere al regiunii.

 

Angajamentul TDCX de a oferi rezultate pozitive pentru clienți se extinde și la rolul său de cetățean corporativ responsabil. Programul său de Responsabilitate Socială Corporativă se concentrează pe transformarea pozitivă a vieții oamenilor, a comunităților și a mediului.

 

TDCX are peste 15.000 de angajați în 26 de sedii la nivel global, în special Singapore, unde are sediul central, Malaezia, Thailanda, Filipine, China continentală, Hong Kong, Coreea de Sud, Japonia, India, România, Spania și Columbia. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați: www.tdcx.com.

Recent
Te-ar putea interesa si