vineri, martie 1, 2024

ELLE’S Fitness & Body Transformation Center

ELITE FITNESS CHALLENGE

Become a Fitness Model – 90 Day Body Transformation Challenge with ELLES Concept

Suntem încântați să anunțăm că S.C. “ELLE’S” Models Agency S.R.L. Bucuresti, prin ELLE’S Fitness & Body Transformation Center (Centrul de Fitness șiTransformare Corporală ELLE’S), în calitate de organizator urmează să lanseze competiția (provocarea) de fitness denumită ”Become a Fitness Model – 90 Day Body Transformation Challenge with ELLES Concept”, implementată în parteneriat cu Clubul Sportiv “ELLE’S” Fitness & Beauty Center Bucuresti, condusă de founder marca ELLE’S & ELLES Concept, fitness & performance coach Elena Sofronie.

Dacă îți dorești să arăți ca un campion de fitness sau ca un model de pe coperta unei reviste, ai ajuns la locul potrivit pentru a începe cel mai bun capitol al vieții tale.

ELLE’S Fitness & Body Transformation Center este un centru ce creează campioni în sport din 2005, cu programul (conceptul) ELLES de transformare corporală de 12 săptămâni (pierdere grăsime și greutate corporală, tonifiere musculară).

Become a Fitness Model – 90 Day Body Transformation Challenge with ELLES Concept („Provocare”) este o provocare marca ELLE’S de transformare corporală unică în România. Această provocare de fitness de 90 de zile îți va sculpta corpul din cap până în picioare.

ELLES Concept este un concept unic de transformare a corpului care include toate cele 9 componente esențiale ale programului de care aveți nevoie pentru rezultate deosebite ale transformării fizice a corpului și succes (evaluare a stării de sănătate, consiliere sportivă, consiliere nutrițională, programe personalizate de antrenamente de fitness și nutriție, tratamente de acupunctură, suplimente nutritive și sportive, sprijin psihologic și monitorizare periodică) oferite de o echipă de experți de talie mondială, într-un mediu social și distractiv .

Provocarea de transformare corporală se desfășoară de patru ori pe an:

Editia a I-a 2020 – 90 Day Challenge – Toamna (Autumn): Septembrie – Noiembrie
Editia a II-a 2020 – 90 Day Challenge – Winter (Iarna): Decembrie – Februarie
Editia a III-a 2020 – 90 Day Challenge – Spring (Primavara): Martie – Mai
Editia a IV-a 2020 – 90 Day Challenge – Summer (Vara): Iunie – August

Fiecare provocare asociată unui anotimp se încheie cu evenimentul live de celebrare cu adevărat inspirator “Body Transformation Championships”.

Înregistrează – te astăzi și devino următoarea poveste de succes marca ELLE’S & ELLES Concept.

http://www.clubsportivellesfitnessbeautycenter.com

http://www.ellesmodelsagency.com

Recent
Te-ar putea interesa si