marți, aprilie 23, 2024

Curs MDC: Productivity and Profitability Improvement

Curs MDC: Productivity and Profitability Improvement
Methods Design Concept (MDC) este metodologia de reproiectare inovativă a proceselor de producție, cu sprijinul total al științei ingineriei industriale, pentru creșterea profitabilității prin productivitate. Scopul MDC este de a arăta cât de mult și cum se poate îmbunătăți productivitatea (M – Method, P – Performance and U – Utilization) și de a arata această îmbunătățire la nivel de alocare de personal, de optimizare a fluxurilor și liniilor și de profitabilitate.
Cursul Methods Design Concept (MDC): Industrial Engineering for Productivity and Profitability Improvement (28, 29 Octombrie 2019 – Sibiu) a fost conceput cu îndrumarea directă a Dr. Shigeyasu Sakamoto, care a elaborat și a publicat conceptul MDC.
Profitabilitatea și productivitatea sunt și vor rămâne provocările principale ale oricărei companii. În acest context, apar câteva întrebări: Ce metodologie poate fi utilizată pentru a proiecta o metodă de lucru la nivelul shop floor? Cum se poate seta un obiectiv pentru proiectarea viitoarei metode de lucru? Care este rolul ingineriei industriale? Cum pot fi implicați cu adevărat oamenii într-un design eficace și eficient al viitoarei metode de lucru? Detalii la https://exegens.com/curs-methods-design-concept-mdc/
exegens
exegenshttp://exegens.com/
Exegens® o firmă globală de consultanță specializată în cost-competitiveness improvement și operational excellence.
Recent
Te-ar putea interesa si