marți, noiembrie 28, 2023

Invitație de presă – A doua ediție a Conferinței Internaționale INNOCONSTRUCT

Prețurile din domeniul construcțiilor vor continua să crească în următoarele luni, estimează managerii, conform INS. În același timp, industria trece printr-un amplu proces de digitalizare, atât ca răspuns la contextul actual, cât și pentru a aduce pe piață cele mai performante tehnologii și cele mai inovatoare soluții.

Vă invităm să luați parte la cea de-a doua ediție a Conferinței Internaționale INNOCONSTRUCT, Drumul către transformarea digitală, care va avea loc în perioada 12-13 mai la Hotel Pullman, în București. Conferința, organizată de clusterul Technology Enabled Construction, va acoperi în cele două zile cele mai importante inovații din domeniu, tehnologiile esențiale lansate în ultimul timp și cele mai eficiente opțiuni de modernizare a companiilor.

Prima zi a evenimentului va cuprinde, într-o sesiune plenară, atât studii de caz, cât și aspecte mai generale în ceea ce privește digitalizarea și inovarea domeniului construcțiilor. Invitați precum, Ministrul Dezvoltării, Attila-Zoltán Cseke, Secretarul de Stat al Ministerului Cercetării, Inovării și Digitalizării, Iulian Popescu, cât și mulți alți experți din industria construcțiilor și domenii conexe.

A doua zi a conferinței va avea în rol central aprofundarea subiectelor atinse în prima zi, sub forma organizării mai multor dezbateri de tip masă rotundă. De asemenea, componenta expozițională a conferinței va oferi participanților șansa de a prezenta realizările în domeniu, precum și noile tehnologii și soluții pe care le-au dezvoltat, dar va fi și o șansă pentru a explora și înțelege mai bine diferitele opțiuni de modernizare a propriilor companii. Subiecte precum viitorul clădirilor nzeb și seb în România, finanțarea transformării digitale și abordarea transformării digitale a unei firme de execuție vor fi dezbătute.

Vă rugăm să confirmați prezența la conferință cu ajutorul formularului https://forms.gle/43cC1W7CoGQaoY2n9 , până pe data de 11 mai.

Recent
Te-ar putea interesa si