luni, mai 20, 2024

Open session eveniment: Cocktail despre iubire!

Open session eveniment

Open session eveniment ConstantaIubirea este un amestec de sentimente care isi schimba culoarea si intensitatea pe masura ce trece timpul! Rostul nostru este sa avem grija de ea astfel incat sa reziste in fata tuturor “furtunilor” interioare. Ceasul inimii recunoaste momentul in care sufletul tau face cunostinta cu un alt suflet pentru a rezulta marele dar numit IUBIRE. Pe nerasuflate, in felul acesta sau poate in altul aflam cu totii la un moment dat in viata ce este iubirea, dar stim oare cum arata o iubire autentica?

Sesiunea deschisa organizata si sustinuta de Brainplay Community este gratuita. Sambata 27 iulie, te asteptam la eveniment incepand cu ora 18.30 la Şuşoté Colt de Relaxare, Vasile Lucaciu, nr. 1, in Constanta, sa punem in scena cele mai autentice povesti despre Iubire!

Cu ce pleci acasa?

 Cu o stare excelenta de relaxare
 Cu aroma gustata din esenta iubirii
 Cu un cocktail de inspiratie si idei pe care sa le imparti cu omul drag
 Cu dorinta de a participa si la urmatorul nostru workshop

Pregatim pentru voi un cadou din partea noastra si o 🎁 tombola in colaborare cu Editura Niculescu, partenerul nostru la acest eveniment!

Înscrierile se primesc la:  https://forms.gle/FnG9df8ZhkAHhgpw5.

Cine suntem?

Conceptul unic Brainplay Community abordeaza invatarea prin experienta din 2 perspective: rationala si emotionala. Aristotel spunea „Educarea mintii fara educarea inimii nu este educatie deloc”! Suntem singura comunitate din Romania care antreneaza mintea prin 4 metode: jocul, improvizatia, dezbaterea si jocul de rol. Organizam workshopuri, mini-sesiuni de training (4h) si sesiuni deschise (open session) pentru grupuri cuprinse intre 10 -20 persoane, atat proprii cat si la cerere / customizate. Viziunea noastra este sa oferim un cadru deschis oamenilor pentru crearea unui mindset de crestere.

Daniela Cristea – sociolog, dezvoltator programe educative, organizator de evenimente
Bianca Predut – jurnalist 12 ani presa online, trainer certificat, dezvoltator metode alternative invatare

Te asteptam cu iubire la Open session eveniment!

Recent
Te-ar putea interesa si