sâmbătă, decembrie 9, 2023

Special leadership skills – Castiga printr-o pozitionare puternica

Special leadership skillsSeminar Online în data de 2 Julie 2020

Seminarul are loc in limba romana.

Despre ce este vorba

Castiga printr-o pozitionare puternica, face parte din seria seminariilor Special leadership skills, si se adreseaza in principal persoanelor care isi doresc sa castige cu usurinta in afaceri folosind tehnicile cele mai puternice de pozitionare.

De ce este importanta pozitionarea? Pentru ca, mai ales in perioadele de criza, multi oameni isi limiteaza deciziile la optiuni care se refera direct la solutia problemei lor. Insa, doar acelora care au deja un loc in mintea potentialului client li se ofera o sansa.


Cine este Bernhard Moestl

Cu 11 carti traduse in 13 limbi, cu o experienta de 30 de ani in public speaking, marketing si leadership, Bernhard Moestl este unul dintre speakerii de succes ai zilelor nostre.

Nascut in Austria, fascinatia sa pentru cultura asiatica i-a condus pasii spre indepartata India si mai apoi China, unde a petrecut 15 ani, iar alaturi de legendarii calugari Shaolin a studiat intens filosofia Zen si Shaolin Kung Fu.

De 10 ani, Bernhard Moestl, s-a stabilit in Romania, adaptandu-se usor culturii romanesti pe care, de altfel, o iubeste.

Data eveniment: 2 Julie 2020

Ora: 19.00


Contact:

Dagmar C. Cloos
Birou Bernhard Moestl Brașov
Telefon: +40 753 466 291
Mail: office.romania@moestl.com

www.bernhardmoestl.ro

Informații suplimentare gasiti pe: www.bernhardmoestl.ro
Detalii despre evenimente și bilete gasiti aici: https://www.eventim.ro/ro/bilete/castiga-printr-o-pozitionare-puternica-online-552877/event.html

Recent
Te-ar putea interesa si