miercuri, noiembrie 29, 2023

Lista proiectelor admise spre finanțare în prima sesiune a programului ELECTRIC UP a fost publicată

Update 20.04.2022

Conform art. 8 alin. (2) și art. 20 din Ghid și Deciziei Președintelui comisiei de analiză nr. 4/15.04.2022, Ministerul Energiei publică lista proiectelor admise spre finanțare în cadrul primei sesiuni a programului de finanțare ‘’ELECTRIC UP’’, în urma finalizării etapei de soluționare a contestațiilor, pentru primul ciclu de finanțare, al cărui buget a fost suplimentat conform Legii 12/2022 pentru aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 159/2020 privind finanțarea întreprinderilor mici și mijlocii și domeniului HORECA pentru instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică cu o putere instalată cuprinsă între 27 kWp și 100 kWp necesară consumului propriu și livrarea surplusului în Sistemul Energetic Național, precum și a stațiilor de reîncărcare de minim 22 kW pentru vehicule electrice și electrice hibrid plug-in, prin Programul de finanțare “ELECTRIC UP”.

Totodată, a fost publicată și lista proiectelor respinse, tot la adresa : https://energie.gov.ro/ElectricUp/

ATENȚIE !!! Urmează semnarea contractului de finanțare. Contractul de finanțare este transmis prin intermediul platformei informatice, iar termenul de semnare este de 5 zile lucrătoare, începând cu ziua următoare zilei de comunicare a deciziei autorității.

Comunicarea cu toți operatorii economici admiși spre finanțare se va menține prin intermediul platformei informatice, urmând etapa de contractare și etapa de implementare a proiectului de investiții, conform prevederilor Ghidului de finanțare.

Toate informațiile cu impact în implementarea Programului sunt actualizate în timp util pe site-ul Ministerului Energiei, la energie.gov.ro/ElectricUp.

În continuare vă recomandăm să urmăriți pagina electronică a Ministerului Energiei energie.gov.ro/ElectricUp, pentru a primi toate informațiile necesare despre Programul de finanțare ElectricUp.

Publica comunicat de presa granturi ELECTRICUP

Recent
Te-ar putea interesa si