duminică, iunie 23, 2024

Masura 2 Granturi pentru capital de lucru – Au inceput platile pentru ultimele societati din lista RUE

Masura 2 Granturi pentru capital de lucru are ca prim obiectiv acordarea de sprijin financiar intreprinderilor a caror activitate a fost afectata de răspândirea virusului SARS-CoV-2.

Ministerul Antreprenoriatului și Turismului anunta intr-un comunicat de presa ca a inceput plata de granturi pentru capital de lucru. Dar doar pentru pentru ultimii beneficiari admiși la finantare Masura 2 Granturi pentru capital de lucru. Pentru sumele cu valoarea cuprinsa intre 2.000-150.000 de euro. Aici se incadreaza IMM-urile (intreprinderile mici si mijlocii) care erau in astepare pe lista RUE dupa numarul 17000. Acestea vor primi finantare sub forma de grant capital de lucru pentru redresare si investitii. Aproximativ 3000 de firme vor primi sprijin financiar pentru depasirea situatiei generata de pandemia SARS-CoV-2.

Aplicantii sunt indrumati sa acceseze interfata aplicației informatice de unde vor putea descarca contractele. Tot aici le vor putea semna cu semnatura digitala si le pot incarca impreuna cu dovada co-finantarii (extras de cont bancar, scrisoare de aprobare a creditului sau contract de credit). Termenul maxim este de 20 de zile de la primire. Pentru a evita situatia nedorita de respingere la finantare aplicantii sunt rugati sa se incadreze in acest termen de maxim 20 de zile de la primire.

Informatii suplimentare pot fi gasite si pe website-ul Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene: https://mfe.gov.ro/programe/

Anunt lansare implementare finalizare proiect Masura 2 poate fi publicat rapid pe ecomunicat.ro

Recent
Te-ar putea interesa si