miercuri, noiembrie 29, 2023

SERVICII DE CURĂȚARE CU AMĂNUNTUL

Știm că poate fi greu, este să păstrezi curățatele de vânzare cu amănuntul și să desfășori afaceri în același timp. Cu serviciile noastre de curățare cu amănuntul, puteți să ne lăsați sarcina, astfel încât să putem face magazinul sau centrul dvs. comercial un loc sigur, curat și plăcut de cumpărături.

Fiecare dintre contractele noastre de vânzare cu amănuntul începe cu o discuție cu privire la cerințele dvs. exacte. Apoi vom aranja o vizită la sediul localului dvs. de vânzare cu amănuntul, astfel încât să putem înțelege mai bine cerințele și să producem o ofertă mai exactă. Apoi începem să elaborăm un plan individual și să elaborăm o propunere care să se potrivească cerințelor și bugetului dvs.

Cerințe legale pentru comercianții cu amănuntul

Sănătate și Siguranță. Știm cât de important este să respectați reglementările privind sănătatea și siguranța în mediul de vânzare cu amănuntul. Suprafețele podelei trebuie menținute curate și ordonate, deversările ar trebui tratate rapid pentru a evita orice accidente.
Siguranța alimentară. Agenția pentru standarde alimentare solicită tuturor comercianților cu amănuntul care vând și / sau stocează produse alimentare să respecte standardele lor. Orice produs vărsat trebuie curățat temeinic, iar produsele chimice de curățare trebuie să respecte standardele.
Oferim servicii accesibile de curățare cu amănuntul
Nu este un secret faptul că un magazin sau un showroom trebuie să fie perfect curat – este cel mai bun mod de a vă asigura cea mai bună primă impresie despre afacerea dvs. Când un potențial client trece prin ușile showroom-ului dvs., acesta creează o imagine a afacerii dvs. în câteva secunde.

Un magazin curat și proaspăt arată că dumneavoastră și personalul dvs. aveți grijă și acordați atenție detaliilor mai fine, chiar dacă dvs. și personalul dvs. nu sunteți responsabili pentru ca showroom-ul dvs. să arate așa cum este.

Echipa noastră este fericită să ofere cele mai bune servicii de curățenie posibile pentru spațiile de vânzare cu amănuntul și showroom din Londra. Scopul nostru cu acest serviciu este de a elimina această presiune de la clienții noștri cu amănuntul. Să recunoaștem, aveți deja suficientă presiune asupra dvs. Având echipa noastră de curățenie să vină și să vă curețe magazinul sau showroom-ul, vă puteți concentra pe dezvoltarea relațiilor cu clienții și oferirea acestora cu o experiență de cumpărături excelentă!

Afaceri cu amănuntul cu care lucrăm
Magazine independente
Supermarketuri
Centre comerciale și complexe
Magazine de tip boutique
Magazine universale
Showroom-uri auto
Ce poate include serviciul nostru de curățenie cu amănuntul?
Etajele magazinelor
Facilități de toaletă
Dulapuri și depozite
Camere pentru personal și bucătării personalului
Depozite
Toalete pentru personal
Birouri
0733388820

danistirandmanu.ro

Recent
Te-ar putea interesa si