sâmbătă, iulie 20, 2024

Servicii de Curatenie In Scara Blocului

Oferim servicii profesionale de curățare a scărilor de înaltă calitate și fiabile în Timisoara. Personalul nostru extrem de experimentat, de încredere și conștiincios. Se va asigura că vă lăsăm casele de scări, zonele comunale, căile de intrare, balustradele și balustradele, ferestrele și magaziile de coșuri în cele mai înalte condiții posibile.

Lucrăm cu factori, consilii locale, asociații de locuințe. Dar și cu grupuri de rezidenți unde curățăm pe mai multe blocuri de scări. O mare parte a muncii noastre se află în dezvoltări de stil nou. Unde pot fi curățate până la 60 seturi de case de scări și ascensoare în fiecare săptămână. Dar lucrează și la dezvoltări mult mai mici, unde pot exista doar câteva seturi de scări care necesită curățare săptămânal. Sau pe bază de două săptămâni.

Știm că aveți nevoie de produse de curățare care să funcționeze pentru a seta rutine cu un ochi puternic pentru detalii și care pot funcționa din proprie inițiativă. De la balustrade până la marginile scărilor, de la plinte până la cele mai înalte colțuri pe care se întind pânzele de păianjen, de la depozitele de coșuri deseori uitate fiind măturate (și poate chiar eliminarea cartonului, a paturilor aruncate, a dulapurilor și chiar a pomilor de Crăciun la halda locală) șamponarea anuală a covoarelor – putem acoperi totul.

Sunați-ne astăzi pentru o ofertă  Rezonabila 0733388820

danistirandmanu.ro

Recent
Te-ar putea interesa si