vineri, martie 1, 2024

Servicii de curatenie in Scari de Bloc – Asociatii de Locatari si de Propietari

DANISTIR & MANU  oferă Servicii de curatenie in Scari de Bloc a zonei comunale asociațiilor de locuințe. Dar si companiilor de administrare a proprietăților și asociațiilor de reședințe în ceea ce privește curățarea și întreținerea zonelor comune. Inclusiv curățarea scărilor, zonele de recepție, cutii poștale și curățarea geamurilor interne. Dacă sunteți proprietar sau companie de administrare a proprietății, putem efectua și servicii de curățenie în zonele comune ale Ghenelor dvs. la prețuri competitive.

O zonă comună din orice clădire este primul loc pe care îl vede vizitatorul. Deci ar trebui să fie curat și primitor. Desigur, în blocurile plate, acestea trebuie să fie libere. Deoarece zonele comunale pot reprezenta riscuri reale de incendiu dacă sunt pline de obiecte nedorite sau gunoi. În blocurile de birouri unde o mulțime de afaceri împart clădirea, zonele comune sunt primele locuri pe care potențialii lor clienți le văd. Dacă zona comunală este dezordonată și necurată, acest lucru se reflectă asupra afacerii lor.

Pentru a atinge nivelul necesar de Servicii de curatenie in Scari de Bloc în majoritatea zonelor comunale, aveți adesea nevoie de o armată de agenți de curățenie! Dar nu vă faceți griji, avem deja o armată! Echipa noastră de curățenie poate intra și curăța toate zonele comune ale clădirilor pe care le gestionați și se poate asigura că acestea sunt sigure, curate și fără gunoi.
0733388820

Recent
Te-ar putea interesa si