vineri, martie 1, 2024

Laser tag pentru copii

Dezvoltat pentru prima data ca joc de lupta, laser tag-ul a devenit in scurt timp un joc pentru toti Tot mai multe companii au inceput sa-l aduca pe piata si sa-l ofere persoanelor de la varste fragede, cum ar fi 6 – 7 ani. 

Cu toate acestea, unii parinti inca au dubii in ceea ce priveste siguranta celor mici in arena laser tag.  Pentru cei care nu sunt inca familiarizati cu jocul, este important sa stiti ca acesta nu implică lasere reale.  

Pe langa aceasta nelamurire, a alta intrebare este des intalnita cand oamenii aud de acest joc – Ce se intampla daca laserul adversarului te va nimeri chiar în ochi? In afara de a nu simti nicio durere, va dauna cumva ochilor? 

Raspunsul simplu este ca nu, nu poate si nu va va deteriora vederea. Lumina de la laser este cu frecventa si energie reduse, asa ca nimic rau nu se poate intampla. 

In plus, beneficiile pe care le aduce sunt nenumarate. Unele dintre ele au foarte multe de-a face cu simplul fapt că cei mici se pot misca in voie, practica un fel de sport, in loc sa stea in fata computerului ssa joace jocuri. Mai mult, implica toate simturile si poate fi o alegere potrivita pentru o activitate mai speciala cu adultii si cei mici deopotriva. 

Fiind un joc individual si de echipa, acesta poate dezvolta comunicarea si abilitatile sociale dintre membrii echipei. De asemenea, poate ajuta la imbunatatirea gandirii strategice. 

In Cluj-Napoca, la Laser Tag World poti alege din pachetele de petreceri laser tag pentru copii pentru a asigura o petrecere de neuitat pentru aniversarea celui mic.

Recent
Te-ar putea interesa si