vineri, februarie 23, 2024

Auto Abdul – firma potrivita pentru reparatii cutii de viteze manuale

Avand in vedere ca serviciile de reparatii de cutii de viteze sunt destul de costisitoare, este esentiala alegerea unei firme care sa garanteze servicii de calitate superioara. Asta pentru a nu investi inutil sau pentru a nu plati in plus pentru acest serviciu.

Auto Abdul pune la dispozitie servicii reparatii cutii de viteze manuale. Reparatii executate cu piese de cea mai buna calitate. De asemenea, compania ofera garantie de minim 6 luni fara limita de kilometri, in functie de reparatie.

Va prezentam cateva criterii importante dupa care compania Auto Abdul se ghideaza. In efectuarea serviciilor de reparatii cutii viteze si subansamble de tramsmisie pe care le realizeaza:

Experienta vasta in domeniu

Compania Auto Abdul are o experienta de 12 ani in domeniu si este specializata in reparatii de cutii de viteze si subansamble de transmisie.

Echipa calificata

Auto Abdul dispune de un personal calificat  si specializat, pentru a rezolva orice probleme pe care o intampinati, in materie de cutii de viteze manuale si sisteme de transmisie.

Servicii de calitate reparatii cutii de viteze manuale

Toate lucrarile efectuate de catre companie sunt executate la un standard inalt de calitate. Folosim doar piese de cea mai buna calitate (import Germania). Respectam standardele TUV. In plus, in functie de lucrarea executata la o cutie de viteze sau subansamblu de transmisie, firma ofera garantie de minimum 6 luni, fara limita de kilometri.

Recent
Te-ar putea interesa si