vineri, februarie 23, 2024

Inchirieri auto Cluj Napoca – Cea mai buna varianta

Serviciul de inchirieri auto din Cluj Napoca este foarte solicitat in sezonul cald datorita persoanelor care traiesc in diaspora si se intorc sa-si petreaca concediul in tara. Daca te afli in aceiasi situatie probabil te gandesti la cea mai buna varianta in ceea ce priveste firma de inchirieri pentru a nu avea experiente neplacute care sa-ti ruineze vacanta.

In urma unei cercetari de piata in acest domeniu, am concluzionat ca cea mai buna varianta este BDV Bestauto, firma de inchirieri auto din Cluj Napoca. Iata cateva motive care stau la baza alegerii noastre:

  1. Transparenta

Pe site-ul celor de la BDV Bestuato gasesti toate informatiile de care ai nevoie despre inchiriere si costuri. Daca iti doresti o masina anume, pe o anumita perioada de timp, poti cere oferta lor, iar ei iti vor calcula pretul final cu toate taxele incluse.

De asemenea, pe site-ul acestora vezi gasi doar poze reale cu masinile lor si nu poze de pe internet care nu corespund cu realitatea. La ei pe site vezi exact ce urmeaza sa conduci.

  1. Echipa tanara si profesionista

Cei care au mai inchiriat masini stiu ca agentii sau reprezentantii firmelor nu sunt intotdeauna cei mai draguti. Acest lucru nu se va intampla daca inchiriezi de la BDV Bestauto! Echipa este formata din persoane tinere, mereu amabile si gata sa te ajuta in orice problema ai avea.

  1. Masini de inchiriat noi

Dupa parerea noastra, parcul lor auto este cel mai frumos parc auto din Cluj Napoca. Acestia dispun de masini noi, masini pe care ai visat sa le conduci si pe care le poti inchiria la preturi foarte avantajoase.

Masinile sunt mereu curate, dezinfectate si pregatite de inchiriere, astfel inca sa-ti fie drag sa le conduci.

Daca vrei sa apelezi la serviciile de inchiriei auto Cluj, te invitam sa arunci o privire pe site-ul lor, dar si pe retelele de socializare pentru a te convinge daca sunt cei mai buni sau nu. Pe noi ne-a convins!

Recent
Te-ar putea interesa si