vineri, martie 1, 2024

Piese auto Cluj – Alex Bea Auto Group

Cauti piese auto Cluj pe care sa le poti ridica rapid si sa aiba un pret avantajos? Iti recomandam Alex & Bea Auto Group, firma care comercializeaza piese si accesorii auto de la producatori recunoscuti international. Calitatea pieselor este certificata, avand si garantie in functie de produs. Echipa este tanara si comunicativa, pregatita mereu sa va ajute cu cele mai bune sfaturi. Piesele auti pot fi achizitionate sau ridicate din magazinele fizice sau comandate online de pe site si livrate oriunde in tara in cel mai scurt timp posibil.

Piese auto Cluj Napoca

Daca esti din Cluj Napoca si doresti sa-ti ridici piesele auto direct din magazine, este foarte simplu. Alex Bea Auto Group are doua magazine fizice in doua dintre cele mai mari cartiere, pentru a fi cat mai aproape de clientii sai.

Piese auto Marasti

Daca locuiesti in Marasti, sau in apropierea cartierului atunci trebuie sa stii ca exista un magazine Alex Bea Auto Group pe strada Fabricii, nr.2. Programul magazinului este urmatorul:

Luni – Vineri: 9:00 – 19:00/20:00

Sambata: 9:00 – 14:00

Piese auto Manastur

Magazinul Alex Bea Auto Group din Manastur se afla pe strada Izlazului, nr. 14 si functioneaza dupa programul urmator:

Luni – Vineri: 10:00 – 17:00

Sambata: 9:00 – 14:00

Daca esti din Cluj si ai nevoie urgent de piese auto, recomandarea noastra este Alex Bea Auto Group pentru seriozitate, profesionalism si raportul calitate-pret.

Recent
Te-ar putea interesa si