joi, aprilie 18, 2024

Cauți angajatul potrivit? Apelează la compania de recrutare Indica 7 Compania de recrutare Indica 7 – aliatul tău în angajarea personalului de care ai nevoie

Ai nevoie de angajați serioși si potriviți pentru dezvoltarea afacerii tale? Ai obosit să participi la zeci de interviuri și să descoperi la final că persoanele intervievate nu corespund cerințelor companiei tale? Este timpul să externalizezi procesul de recrutare, iar agenția de recrutare Indica 7 este partenerul de care ai nevoie.

Indica 7 este o companie de selectare și plasare a forței de muncă, cu o vastă experiență, atât pe piața locală, cât și cea internațională. Compania oferă soluții complete de recrutare și plasare a forței de muncă. De la definirea cu exactitate a postului și a atribuțiilor candidatului dorit, asistență pas cu pas în procesul de selecție, intervievarea candidaților și până la încheierea contractului de muncă. Consultanții Indica 7 sunt specializați în recrutarea în masă. Atât a personalului calificat, cât și necalificat. Dar și în găsirea talentelor potrivite pentru posturile de top din cadrul unei companii.

“Timpul este extrem de prețios, mai ales atunci când încerci să-ți dezvolți compania. Agenția noastră te ajută să economisești timp. Timp pe care să îl dedici în întregime planului de business. Te ajutăm să găsești rapid oamenii de care ai nevoie pentru a-ți extinde afacerea. Și asta pentru că știm că succesul și eșecul unei afaceri depind în procent de 100% de calitatea oamenilor. Oameni care lucrează în compania respectivă“, a declarat  Nastasia Maria Touich, CEO al companiei de recrutare Indica 7.

Agenția de recrutare Indica 7 se mândrește cu o echipă de consultanți competenți și dedicați procesului de recrutare, asigurându-se că fiecare angajator reușește să-și ocupe toate posturile vacante cu oamenii de care are nevoie pentru a-și extinde cu succes afacerea.

Indica 7 este specializată în recrutarea rapidă de personal în domenii variate, de la construcții, agricultură, IT&C, industria HoReCa și industria textilă și până la domeniul jocurilor de noroc sau cel al întreținerii și reparării de autoturisme.

Top servicii oferite de Agenția de recrutare Indica 7:

  • Recrutare și plasare forță de muncă – soluții complete de recrutare și plasare
  • Obținere documente – expertiză în legislația care reglementează șederea și munca cetățenilor străini în România
  • Mediere – asistență și suport pe întreaga perioadă de desfășurare a procesului de recrutare și plasare
Recent
Te-ar putea interesa si