joi, iulie 11, 2024

Organizatorii de evenimente si furnizorii de servicii din Romania au acum un nou portal dedicat exclusiv lor

Eventist.ro s-a lansat chiar in 2019 pe o piata dinamica asa cum este cea a organizatorilor si furnizorilor de servicii in zona de evenimente pentru a raspunde punctual unei nevoi: aceea de a avea la un loc toate informatiile de care este nevoie in organizarea de la A la Z a unui eveniment, precum nunta, botez, petrecere de firma, intalnire de afaceri, petrecere de majorat, aniversare, team-building, conferința sau o simpla petrecere intre prieteni.

Platforma Eventist.ro isi propune sa ofere cel mai complex director de furnizori locali pentru evenimente, cu peste 20 de categorii distincte si un ansamblu de filtre specifice si detaliate. Astfel, utilizatorul Eventist isi poate selecta usor tipul de furnizor pe care îl doreste, poate cauta si restrange la o lista scurta si adresa cereri de oferta pentru un eveniment.

Prin Eventist.ro, dezvoltatorii platformei si-au propus, pe langa crearea unui website traditional cu date de contact si listari de furnizori, sa ofere utilizatorilor Experienta Eventist – ceea ce inseamna o infrastructura completa de accesare a datelor de furnizori, acces la resurse pe website (planificare, task management, aplicatii personalizate), posibilitatea de a publica articole si recenzii, interactivitate si fluenta in cautarea de informatii.

De exemplu, prin cautarea unei locatii de eveniment complex asa cum e nunta, un utilizator informat pe platforma Eventist va putea gasi: Locatie restaurant nunta, in Bucuresti, DJ si trupa muzica pentru eveniment, va sti de unde sa poata comanda aranjamentele florale, chiar si artificiile de nunta. Si, alaturi de toate acestea, articolele diversificate pe cele mai nuantate teme precum selectarea meniului sau comandarea marturiilor pentru invitati vin sa completeze toate informatiile oferite utilizatorilor intr-o experienta completa si eficienta. Platforma este optimizata și adaptata utilizarii pe telefoanele mobile.

In acest moment al dezvoltarii platformei, Eventist.ro ofera instrumente de lucru pentru utilizator precum aplicarea unor filtre intuitive si usor de folosit pentru a cauta si a regasi informatiile de care au acestia nevoie. In viitor, urmatoarele facilitati ce umeaza a fi dezvoltate (ca de exemplu noi rubrici dedicate job-urilor disponibile in aceasta industrie, aplicatii web, aplicatii personalizate la cerere) isi propun sa acopere nevoile sofisticate de cautare si de personalizare a rezultatelor in cadrul platformei.

Totodata, portalul, care este in continua dezvoltare si actualizare, ofera date de contact reale si actualizate ale furnizorilor din cele mai diverse industrii si care se adreseaza organizarii de evenimente (restaurante, catering, fotografie, muzica, DJ, furnizori de baloane, designeri, etc), recenzii, poze reprezentative si articole documentate despre ultimele tendinte in acest domeniu.

Recent
Te-ar putea interesa si