vineri, iulie 19, 2024

Fa o schimbare de ambient cu spoturi LED la tine in casa!

ambient cu spoturi LEDSistemele de iluminat, pe baza de spoturi led au inceput sa fie folosite de toata lumea.

Magazinul online LED-Concept iti ofera ambient cu spoturi LED cu o tehnologie foarte noua. Tehnologie care consuma si mai putin decat cele vechi. Costul mic al facturii este doar unul dintre avantajele oferite de aceste sisteme de iluminat cu LED de la www.led-concept.ro. Durata de viata este si ea foarte importanta si trebuie sa stiti ca la acestea au o durata de viata mult mai mare fata de toate celalalte sisteme de iluminat. Cu pana la 50% mai mare.

Prin ce se diferentiaza acest ambient cu spoturi LED?

Astfel de spoturi led se detaseaza fata de becurile cu incadescenta din punct de vedere al eficientei luminii cu consum redus. Asta datorita faptului ca aceastea nu au deloc filament. Dupa cum poate ati observat, in ultimii ani atentia fata de mediul inconjurator a crescut foarte mult. Probabil ca de aceea si tehnologia cu LED a inceput sa fie cautata de cat mai multa lume.
Daca nu stii ce fel de spot LED iti trebuie pentru aplica ta din casa sau de la birou sau dintr-un showroom, trebuie sa stii ca toate modelele de spoturi cu led de la LED-Concept se potrivesc oriunde. Dar si dau si un efect placut din punct de vedere al design-ului.
La fel, posibilitatea de orientare al fluxului luminous reprezinta un mare bonus pentru aceste sisteme de iluminat. Datorita dimensiunilor reduse al corpului, singurele solutii de becuri au fost pana nu demult cel incandescente in variante de 35W si 50W. Datorita dezvoltarii tehnologiei spot LED pe SMD5050 acum avem un bec cu LED pentru spoturi la acelasi flux luminos. Dar cu un consum de 10 ori mai mic.

Cum sa schimbi atmosfera in casa cu ajutorul lor?

Cum am spus si mai sus, niste spoturi led au o gama foarte variata de utilizare. Acestea putand fi montate pe tavane si pe pereti. Sau chiar direct pe mobilier pentru efecte deosebite. Un mic exemplu: daca alegeti sa montati spoturi led in zona geamurilor, cu ajutorul draperiei se va crea un efect interesant de miscare. Acesta va imbogati considerabil designul locuintei.

In ultima perioada, se pot monta inclusiv subacvativ sau subterestru. Acest lucru este unul foarte interesant pe care il puteti observa foarte des in piscine. Dat si in zona mall-urilor sau a centrelor comerciale, fiind montate sub pavele pentru un design special.
Daca vreti sa montati si dumneavoastra spoturi led in pardoseala, recomandarea designerilor spune ca acestea sa nu fie montate in toata locuinta. Ci numai intr-o anumita zona, zona care va fi ca un accent pentru incaperea respectiva. In plus, alta recomandare spune ca este de preferat ca parchetul unde le veti monta sa fie de culoare maro deschis. Sau poate fi de o culoare deschisa.
Cele mai multe persoane se folosesc de spoturi led in bucatarie. Deoarece aici este intotdeauna nevoie de un plus de lumina.

Recent
Te-ar putea interesa si