sâmbătă, iulie 13, 2024

Inca din prima zi de angajare la Money Studio vom reusi sa-ti castigam increderea

Oricât de multă experiență ai avea în domeniu, primele zile la un nou loc de muncă nu sunt chiar atât de simplu de gestionat. Dar ce te faci când este vorba despre primul tău job, când te simți copleșită de-a dreptul de mulțimea de emoții și de întrebări? Chiar și atunci când ești model de videochat – care în opinia multor neavizați, pare una dintre cele mai ușoare meserii din lume, nu ești scutită de aceste temeri. Nu-ți mai face astfel de griji, inca din prima zi de angajare la Money Studio vom reusi sa-ti castigam increderea, pentru că vei simți că alături de noi ai parte de acel sprijin de care ai nevoie. În acest fel, vei învăța să treci mai ușor peste micile emoții inerente începutului și vei reuși să devii un model de succes. Dar hai să vedem și câteva recomandări pentru tine, care ți-ar putea veni în ajutor.

 

Puterea este în tine

 

Chiar dacă pare o replică oarecum clișeistică, să știi că este una total reală. Adevărata putere este în tine, iar recomandările noastre nu fac decât să te ajute să ți-o descoperi. Nu-ți face griji, chiar și cele mai de succes modele au început timid, și acum, iată unde au ajuns! Așa că, să începem!

 

Totul la tine trebuie să comunice

 

A fi model de videochat este un job în care comunicarea nu este importantă, este de-a dreptul esențială. Prin urmare, degeaba arăți precum modelele din reviste, ai corpul perfect, ești răvășitor de frumoasă, dacă nu știi cum să comunici cu membrii. Și nu, nu ne referim strict la limbajul verbal, ci totul la tine trebuie să comunice. De fapt, limbajul trupului, al gesturilor, este uneori chiar mai important decât cel articulat, mai ales în condițiile în care nu stăpânești prea bine limba engleză, în care se comunică de obicei. Prin urmare, nu sta rigidă precum un stâlp de telegraf, ci încearcă să fii cât mai expresivă, să privești către camera, astfel încât utilizatorii să simtă că ești acolo special pentru ei. Niciodată nu ține brațele încrucișate, și nici o atitidine de plictiseală nu este recomandată.

 

Încearcă să îți stăpânești emoțiile

 

Chiar dacă, de regulă, nu ți se interzice să folosești telefonul mobil în timpul ședinței, este destul de nepoliticos să o faci. De asemenea, faptul că eviți contactul vizual  nu este tocmai un punct forte pentru tine, chiar dacă faci asta din cauza emoțiilor. De aceea, este important să încerci să ți le controlezi, pentru că nu este un job în care timiditatea să fie o calitate esențială, da?

 

Curățenia este importantă

 

Un background curat este de preferat întotdeauna, pentru că oferă membrilor multe detalii despre felul tău de a fi. Da, este adevărat, cei de la studio de ajută enorm cu luminile și cu multe alte detalii tehnice pentru a avea un look perfect, dar degeaba tu ești scoasă ca din cutie, în timp ce în jurul tău spațiul arată de-a dreptul jalnic, iar tu ești direct responsabilă de asta.

 

Clientul nostru, stăpânul nostru?!

 

Nu, nu este o glumă, membrii trebuie să fie de-a dreptul captivați de spectacolul tău, așa că trebuie să înțelegi că ai nevoie de atenția lor. Cu toate acestea, pentru că avem de a face cu un studio de videochat profesionist, trebuie să știi că nimeni dintre angajatori nu îți va cere să respecți anumite cerințe ale membrilor, dacă tu nu te simți confortabil să le îndeplinești. Ai propria ta personalitate, și nu ești doar un simplu obiect de décor, și prin urmare trebuie să ieși în evidență și să fii preferata membrilor, chiar dacă nu le accepți întotdeauna cerințele. Discută cu trainerii despre aceste aspecte și vezi și care sunt recomandările lor în acest sens.

 

Fii cât mai naturală

 

Utilizatorii nu vor simple păpuși vorbitoare și atât. Sunt mulți cei care își doresc un adevărat partener de discuții, iar naturalețea contează enorm în acest caz. Comportă-te ca și cum interlocutorul tău ar fi în aceeași cameră cu tine, menține contactul vizual cu camera de filmat și nu uita să fii tu. Întotodeauna naturalețea, feminitatea și dezinvoltura vor fi cele mai apreciate calități ale unei reprezentante ale sexului frumos.

 

Fii optimistă!

 

Chiar dacă, în acest moment, te afli într-o situație destul de dificilă, asta nu înseamnă că trebuie să fi tristă, fără chef de viață și să răspunzi urât membrilor. Dimpotrivă, încearcă să te autoeduci astfel încât să îți păstrezi mereu optimismul, și vei vedea că și Universul îți răspunde cu aceeași monedă și lucruri bune încep să ți se întâmple. Dacă ești mereu lipsită de interes și vei trata utilizatorii cu lipsă de considerație, nu va dura prea mult și aceștia își vor pierde interesul pentru tine. Și atunci, toate acele câștiguri fabuloase la care visai s-au dus pur și simplu pe Apa Sâmbetei, cum se zice.

 

Sinceritate… dar până la un punct!

 

Evident, vei primi recomandarea ca în relația pe care o ai cu utilizatorii să fii sinceră, pentru că acel aer de fals se simte imediat. Este perfect adevărat, și suntem întru totul de acord. Dar, cu toate acestea, atenție la cât de multă sinceritate pui în relația cu membrii. De multe ori, poți greși chiar fără să îți dai seama, pentru că este ușor să jignești pe cineva, chiar neintenționat. Așa că atenție și la acest aspect, pentru că nu vrei să fii greșit înțeleasă, nu?

Nu-i așa că lucrurile par mult mai simple acum? Hai, zâmbește, și bucură-te de această etapă din viața ta!

    Recent
    Te-ar putea interesa si