duminică, iunie 23, 2024

Ingrijrea parului, in era sustenabilitatii

Ingrijirea paruluiMagazin online de produse profesionale pentru ingrijirea parului. Cumpără acum! Livrare în toată România. 100% Autentice. Produse Profesionale. Livrare rapidă și sigură.

Sustenabilitatea, componentele vegane si bio, regenerarea moleculara și alte elemente cheie vor modela îngrijirea părului în lunile si anii ce urmeaza.

Îngrijirea părului continuă să se bucure de o creștere tot mai mare in popularitate datorită accentului pus pe sustenabilitate și pe inovarea strans legata de produsele de ingrijre a pielii.

Care sunt cele mai recente tendintii din aceasta industrie?

  • Se lanseaza noi game de produse de îngrijire a părului care pot să se adapteze instantaneu la păr (la contactul cu acesta), oferind o cantități ideala de hidratare, volum și protecție, sporind în același timp culoarea și strălucirea. Aici vor intra atat șampoane și balsamuri, cat si masti de păr, pentru toate tipurile de par.
  • Clientii sunt tot mai atrasi de produse curate, fără toxine, fără riscuri in ce priveste influentarea parului vopsit, vegane, cu ingrediente sau proceduri ce nu implica cruzimea fata de animale.
  • Se va utiliza keratina vegană pentru a adăuga hidratare, protejând în același timp culoarea și firele de par impotriva căldurii, a razelor UV sau a daunelor cauzate de mediu. Rezultatul acestor noi tehnologii? Un păr dens, mai gros și cu aspect mai plin. Se folosesc peptide bioactive care rezidesc și regenereaza părul afectat, din interior spre exterior. Un exemplu sunt produsele K18 – masti de reparare si reconstructie, tratamente si solutii profesionale. Aceasta tehnologie biomimetica va avansa tot mai mult in viitorul apropiat.
  • Vor creste in popularitate si produsele ce nu conțin sulfați. Sunt sigure pentru par vopsit și au un amestec de parfumuri naturale. ORGANICS, de exemplu, conțin ingrediente complet naturale, sunt foarte bogate in uleiuri esențiale pure, abunda in extrase din plante și flori (obtinute prin tehnici tradiționale de culegere). Spuma, fixativul, balsamul, serul si samponul nu sunt dăunătoare pielii și mediului, fiind recomandate pentru toate tipurile de păr și piele. In plus, recipientele acestor produse sunt biodegradabile, punand pret pe protectia mediului inconjurator – casa noastra si a generatiilor viitoare.

Stim cu totii – ne petrecem viețile încercând să inversăm și să stopam (sau cel putin sa incetinim)  efectele timpului asupra corpului nostru. Uitam insa ca unul dintre secretele pentru sănătatea și bunăstarea de lungă durată a părului constă într-adevăr în a lucra cu corpul nostru, pentru a-i oferi sprijinul potrivit pentru a-l lăsa să facă ceea ce face în mod natural. Pana la urma, nu este organismul nostru cel mai bun administrator al “bunurilor” pe care le detine?

De aceea, credem ca in viitor tratamentele vor incorpora tot mai multe modalitati de îngrijire preventivă, pentru a aborda cauzele profunde ale problemelor de par, inainte ca acestea să se materializeze si sa devina cu adevarat greu de tolerat sau de reparat.

 

Gaseste acum in magazinul online HAIRCARE.ro  produse autentice. De ultima generatie pentru îngrijirea părului. Si articole pentru înfrumusețare, tratamente, produse de styling. Dar și vopsea pentru orice necesitati sau gusturi. Ai parte de zeci de oferte de la marci de renume precum Kevin Murphy, Davines, Matrix, Olaplex(toate numerele), Alfaparf, Moroccanoil (toata gama aici), Elchim, My.Organics,Milkshake și multe altele. Cumperi ușor și profiti de livrare rapidă, oriunde în țară. 

Ai doar de castigat! De ce sa cumperi din mai multe locuri si sa risipesti timp, energie si bani căutând cele mai bune oferte? Poti sa profiți de gama uriasa de optiuni disponibila mai usor ca niciodată. Intr-un catalog virtual, disponibil 24 de ore din 24, 7 zile din 7, la Haircare.ro? Aici ai produse profesionale recunoscute la nivel european sau chiar global, la preturi cu discount!

 

 

 

    Recent
    Te-ar putea interesa si