marți, noiembrie 28, 2023

La Romgermed gasesti cea mai buna clinica oftalmologie Bucuresti!

Vederea este unul dintre cele mai importante simturi pe care le ai. Aceasta fiind direct responsabila de captarea tuturor imaginilor care te inconjoara si transmiterea acestora catre creier, acolo unde sunt procesate. Astfel, programarea la o clinica oftalmologie Bucuresti pentru a-ti face un consult oftalmologic este esentiala pentru sanatatea vederii tale. Nu mai sta pe ganduri, poti regreta pe viitor ca nu ai decis sa te duci la un control de rutina.

Statisticile legate de problemele vederii in Romania

Conform unor studii medicale efectuate de-a lungul anilor in Uniunea Europeana s-a constatat ca doar unul din 5 romani isi face periodic analize oftalmologice preventive. Este destul de ingrijorator din cauza faptului ca timpul petrecut intr-o clinica oftalmologie Bucuresti este mai scurt decat pauza de pranz de la serviciu.

Acest lucru inseamna ca puteti sa treceti mai des pe la o clinica oftalmologie Bucuresti. Si sa va faceti un set complet de analize oftalmologice. La Clinica Romgermed, timpul este in favoarea pacientului.

Nu va neglijati nici copiii. Chiar daca va ganditi ca sunt tineri si organismul lor functioneaza cum trebuie, sa stiti ca puteti avea surprize. Tot mai multi dintre copiii generatiei de astazi isi strica vederea. Si totul se intampla din cauza timpului petrecut in fata device-urilor luminoase. Cu toate acestea nu sunt singurii. Si angajatii care lucreaza la birou sunt predispusi la boli oftalmologice.
clinica oftalmologie Bucuresti

De cate ori este recomandata vizita la o clinica oftalmologie Bucuresti?

Daca nu stiati pana acum, medicii oftalmologi recomanda ca durata efectuarii unui control oftalmologic periodic sa fie facuta in functie de varsta. Dar si de afectiunile pe care le prezinta pacientul.
Iata cam cum stau lucrurile intr-o clinica oftalmologie Bucuresti:

  1. Pentru copiii cu varsta sub 10 ani se recomanda efectuarea unui control oftalmologic odata la sase luni;
  2. De la 10 pana la 17 ani trebuie sa aduceti copilul la o examinare de acest fel macar o data pe an;
  3. De aici pana la varsta de 60 de ani, perioada efectuarii unor analize oftalmologice scade. Analizele oftalmologice se fac la cel putin doi ani;
  4. Insa dupa 70 de ani efectuarea unui control oftalmologic revine la o vizita pe an. Pentru ca odata cu cresterea varstei, creste si riscul aparitiei bolilor oftalmologice.

Pe de alta parte, persoanele care sufera de diabet sau glaucom trebuie sa fie, de asemenea, atente la frecventa de cel putin odata pe an intr-o clinica oftalmologie Bucuresti specializata.

Recent
Te-ar putea interesa si