duminică, iulie 14, 2024

Proiectoare LED – informatii generale de care ai nevoie!

Proiectoare LEDDaca ar fi sa caracterizam aceste produse am spune ca sursele de lumina foarte puternica, in general de culoare alba, intensa si care permite asigurarea campului vizual in lipsa luminii naturale pe spatii foarte mari se numesc proiectoare led.

De cele mai multe ori, cand cineva se gandeste la iluminatul exterior al casei, persoana respectiva este ingrijoarata de costurile ridicate pe care le prespune aceasta masura de siguranta. Folosind noua tehnologie cu LED si evident, un sistem de iluminat cu proiectoare LED, nimeni nu trebuie sa-si mai faca de griji de costurile facturii la energia electrica, deoarece aceasta va scadea cu pana la 50%. Asta inseamna ca folosireaunor proiectoare LED, nu numai ca iti ofera o lumina mult mai puternica, dar te si ajuta sa economisesti cu pana la 50% la factura de curent electric.

Beneficiile unor proiectoare LED

De exemplu, pentru o curte mare, niste proiectoare LED cu tehnologie noua sunt solutia cea mai buna, pentru ca ofera o lumina extrem de puternica si ofera si o economie destul de mare la factura de curent.
Marea majoritate a oamenilor sunt speriati la gandul ca atunci cand isi monteaza un panou care sa ofere lumina in curte, acesta va consumea extrem de mult. Ideea este ca panourile LED, prin noua generatie de LED consuma de pana la 50% mai putin decat restul sistemelor de iluminat vechi. Tehnologia noua pe care niste proiectoare LED o folosesc nu mai are nevoie de timpi de incalzire, deci panourile LED se aprind instant.
La fel, datorita tehnologiei noua, lumina proiectoarelor LED este neintrerupta si puternica si cu siguranta nu va deranja vederea.
Aceasta tehnologie noua nu contine raze UV sau infrarosii si bineinteles nu emit caldura, deci practic protejeaza mediul inconjurator.
Durabilitatea ridicata pe care acestea o au este un factor deosebit de important. Astfel, costurile pentru inlocuirea periodica a acestora nu va mai exista, aducand o economie in plus.

Cum folosim astfel de sisteme de iluminat in scopurile noastre?

In general, utilizarea de proiectoare led este foarte raspandita pe intreg globul pamantesc in special in locurile care necesita iluminarea unor zone mai extinse pentru a asigura campurile vizuale ale trecatorilor. De asemenea, mai sunt folosite in scop artizanal in ideea evidentierii unor zone, sculpturi, sau picturi.

In sens larg, ele sunt folosite in general pentru iluminarea exterioara pentru domenii particulare, teatre sau diferite terenuri de joaca pentru a creste siguranta inhiband astfel posibile infractiuni care se bazeaza pe prezenta intunericului. Pentru iluminare interioare, astfel de corpuri de iluminat sunt folosite in halele industriale.

Recent
Te-ar putea interesa si