marți, mai 28, 2024

Organizeaza-ti documentele simplu si rapid cu ajutorul unui biblioraft

Tu stiai ca cea mai eficienta si ideala solutie pentru arhivarea documentelor acumulate pe parcursul timpului este un biblioraft? Cu ajutorul acestuia vei afla ca dezodinea si lipsa spatiului la birou nu vor mai fi o problema, iar toate documentele vor fi ordonate si depozitate in cutii sau containere.

biblioraft

Ce poti face cu un biblioraft la munca?

Daca vorbim despre locul de munca, fie acesta la birou, fie in deplasare, toate aceste materiale, documente si acte cu care lucrezi, trebuie indosariate si pastrate pentru a justifica tranzactiile sau transporturile de marfuri. De aceea, un biblioraft in format A4 sau A5 repezinta solutia perfecta pentru organizarea si arhivarea tuturor documentelor. Spre exemplu, acestea pot fi clasificate cronologic, pe categorii sau in functie de culori.

Cum poti utiliza un biblioraft acasa?

Cu totii stim ca organizarea si arhivarea documentelor ingreuneaza activitatea, in fiecare an, de aceea solutiile sunt mereu la indemana. Totul incepe cu un biblioraft. Alaturi de acesta, mai sunt tavitele sau seturi de tavite de documente, rafturile, dar toate ocupa mult spatiu, nu sunt suficiente, necesita asamblare si nu permit mutarea facila dintr-un loc in altul. Un biblioraft marmorat sau plastifiat poate fi transportat cu usurinta, chiar si dintr-o camera in alta, nu doar pe rafturi diferite, avand multiple intrebuintari.

Ce informatii principale trebuie sa stim?

Un biblioraft:

  • se gaseste in culori si modele diferite, ajungand sa semene chiar cu o carte prin colordesign-ul copertei;
  • cotorul unui biblioraft poate fi de dimensiuni variate: 5 cm, 7.5 cm, 8 cm;
  • dimensiunile sunt adaptate necesitatilor fiecaruia: A3, A4, A5, asezare landscape si portrait;
  • cotorul oricarui biblioraf marmorat sau plastifiat este prevazut cu gauri care permit o usoara scoatere de pe raft;
  • acestea sunt fabricate din materiale diferite, ca sa poti alege in functie de preferinte: carton, plastic.

Varianta marmorata sau varianta plastifiata?

Daca te-ai saturat de zecile de foi de prin dulap si dosarele de plastic, cu un biblioraft ai rezolvat problema. Dezordinea si spatiul limitat sunt de ordinul trecutului cu orice model. Fie ca documentele sunt A5, A4, A3, landscape sau portrait, modele sunt pentru fiecare. Biblioraft marmorat sau plastifiat? Orice ai alege, caracteristicile sunt aceleasi! Latimea cotorului le diferentiaza, aspect care te ajuta sa estimezi cantitatea de documente ce pot fi clasate in respectivul bilioraft.

Fie ca vrei sa optezi pentru unul marmorat sau unul plastifiat, alege acum un biblioraft din gama de produse puse la dispozitie pe platforma DPAP, in diferite materiale, culori si dimensiuni.

Astfel, DPAP reprezinta o alternativa simpla, rapida si eficienta care vine in ajutorul micilor si marilor interprinzatori.biblioraft

Recent
Te-ar putea interesa si