luni, decembrie 4, 2023

Profita si tu de discount la un curs auditor extern chiar acum!

Ce notiuni teoretice vei invata la un curs auditor extern?

Aspectele profesionale reprezinta un rol foarte important din viata fiecarui om, fie ca este vorba de mine sau de tine. Daca alegi sa investesti in acest aspect, te vei bucura si de roade mai tarziu. Astfel, participand la un curs auditor extern vei avea sansa de a te bucura de o promovare la locul de munca, dar vei realiza ca ai asimilat un nivel mare de cunostinte care te vor ajuta in viitor.

Acest program este extrem de folositor pentru cei interesati de auditarea sistemelor de management. Este un curs de formare profesionala, fiind structurat in asa fel incat sa imbine placut partea practica si cea teoretica. De asemenea, este un program cunoscut deoarece face parte din putinele astfel de programe care ofera informatii complete despre acest domeniu al protectiei datelor cu caracter personal.

curs auditor extern

Abilitati obtinute in urma promovarii examenului final

Acest curs auditor extern oferit de agentia Professionals Business Knowledge Society are ca scop furnizarea de informatii teoretice si practice, utile auditarii sistemelor de management, inclusiv principiilor de auditare, programul de audit si efectuarea auditului conform standardului ISO 9001:2015.

Astfel, scopul final pe care lectorii il propun studentiilor este de a facilita intelegerea in detaliu a conceptelor, iar ulterior de a-i ajuta sa realizeze pe cont propriu un sistem de audit al managementului.

Dupa parcurgerea totala a celor 180 de ore, veti stii cum sa aplicati intr-un mod corect conceptele si cum sa actionati in posibilele situatii de risc, bazandu-va pe regulamentul protectiei datelor cu caracter personal. Un asemenea curs auditor extern este mai mult decat ideal pentru persoanele care activeaza in sistemul financiar, contabil sau al resurselor umane, dar poate reprezenta un bun inceput de drum pentru pasionatii din domeniul GDRP.

De ce trebuie sa alegeti acest program? In primul rand, lectorii cursului sunt specialisti din domeniu cu o vasta pregatire si experienta, iar rolul acestora este de a va ajuta sa intelegeti conceptele si sarcinile pe care trebuie sa le indepliniti la viitorul loc de munca aplicand teoria asimilata in probele practice. Veti avea parte de exemplificari audio-video, suport de curs si alte documente ajutatoare.

Professionals Business Knowledge Society ofera discount primelor 10 persoane care se inscriu online

Intra acum pe site-ul celor de la Training Professionals si alege cel mai bun curs auditor extern, alaturi de un super discount daca te numeri printre primii 10! In plus, ai bonus, dupa absolvire, diploma manager de calitate eliberata de Certinspect Register S.R.L.

Recent
Te-ar putea interesa si