marți, aprilie 23, 2024

Recomandari practice: alegerea mobilierului pentru camere tineret

Cele mai creative idei de amenajare pot fi puse in practica in camerele pentru tineri. Un astfel de spatiu trebuie sa fie nu doar multifunctional si bine organizat, ci si inventiv, astfel incat sa devina cel mai bun mediu pentru socializare si primirea prietenilor de aceeasi varsta.

Piesele moderne de mobilier pentru camere tineret ofera multiple perspective de amenajare: de la o linie cromatica neutra, la nuantele de lemn care imprima spatiului personalitate. Din colectia pentru dormitor nu trebuie sa lipseasca biroul si etajerele cu rafturi sau corpurile suspendate, care permit depozitarea lucrurilor intr-un mod eficient, dar si valorificarea spatiului. Pe langa necesitatea prizelor (mai numeroase decat in cadrul altor incaperi), sunt importante si alte aspecte de care trebuie sa tii cont in amenajarea camerei, atrag atentia specialistii.

Biroul este punctul de atractie al camerei

Daca in dormitoarele clasice pentru adulti, patul este elementul central care ghideaza intreaga amenajare, intr-o camera pentru tineret, biroul este punctul de atractie. Acesta trebuie sa fie suficient de incapator pentru tipurile de device-uri pe care le poseda gazda camerei, fie ca vorbim de un desktop, o unitate centrala si o tastatura cu mouse, fie de un laptop sau alte echipamente tehnice, precum imprimanta sau un scaner. Piesa de mobilier trebuie sa se adapteze necesitatilor, dar si sa vina la pachet cu spatii de depozitare eficiente. Birourile cu sertare sunt preferate, intrucat depoziteaza lucrurile, fara a le lasa la vedere. Din punct de vedere vizual, ajuta la crearea unui spatiu mai aerist, fara a fi incarcat de obiecte.

 

Spatiul trebuie sa ofere confort: alege piese de mobilier functionale

Un adolescent se foloseste de o multitudine de lucruri in viata cotidiana, pornind de la rechizite si obiecte cu scop in educatie, si pana la varietatea de haine, de produse destinate ingrijirii sau alte tipuri de lucruri personale. Fie ca vorbim de un spatiu de mari dimensiuni, fie ca avem in vedere o camera mai mica, confortul este creat de spatiile de depozitare cu scop separat, care organizeaza varietatea de obiecte. Pentru asta, sunt necesare piese de mobilier multifunctionale: comode, rafturi, etajere (suspendate sau nu), dulapuri. Chiar si patul poate contine sertare ce contribuie semnificativ la aceasta buna organizare. Nu neglija acest aspect atunci cand amenajezi o camera pentru tineret: este un lucru absolut esential.

Mobilierul trebuie sa fie unul versatil

Daca in camera unui prescolar vor domina nuantele de roz (pentru fetita) si albastru (pentru baiat), in camera unui adolescent mobilierul trebuie sa fie unul cate se poate de versatil. De ce? E simplu: pentru ca, in timp, pasiunile, preferintele, obiceiurile si gandirea lui se va schimba. Nu vrei sa inlocuiesti de fiecare data mobilierul, ci poti schimba doar accesoriile, adaptandu-le specificului varstei (tablourile, ceasurile sau alte obiecte cu rol decorativ). Colectii integrale de mobilier versatil pentru camere tineret gasesti in magazinul online ComplexSlava.ro.

Acestea contin toate piesele de mobilier pentru a putea utila un astfel de spatiu, de la pat si birou, pana la comoda, rafturi, noptiere si dulap. Livrarea este rapida, comanda se face online, iar metodele de plata sunt variate. Ai de unde sa alegi mobila perfecta pentru copilul tau!

Magazinul online ComplexSlava.ro este prima recomandare in materie de mobilier modern pentru camere tineret, a cumparatorilor bine informati, cu gusturi sofisticate. Mobila este extrem de calitativa, iar pretul este avantajos, iar diversitatea la ea acasa. Cu siguranta poti face o alegere inspirata. La un click distanta!

Date de contact

Tel: 0742.032.208

E-mail: [email protected]

Recent
Te-ar putea interesa si