vineri, martie 1, 2024

5 avantaje ale regenararii pielii cu tehnologia E-Matrix

De-a lungul timpului, aspectul si textura pielii noastre sunt afectate de factori diferiti, de la pierderea colagenului, la expunere la soare, acnee si multe altele.

Refacerea pielii cu ajutorul tehnologiei E-Matrix bazate pe radiofrecventa pentru ablatiune fractionara si reinnoire a tenului ajuta la restabilirea frumusetii pielii, tratand ridurile usoare si moderate, cicatricile lasate de acnee, leziunile superficiale ale tenului, vergeturile sau iregularitatile texturale.

Tratamentul are o serie de avantaje pentru regenerarea pielii, cele mai importante beneficii fiind urmatoarele:

  • Tratamentul este unul nedureros. Cu toate acestea, unii pacienti pot simt o senzatie calda si usor intepatoare pe masura ce energia intra in piele. Dupa tratament, aspectul si senzatia de „arsuri solare” sunt, de asemenea, frecvente.
  • Protocolul de tratament tipic este de 3 sedinte, cu o distanta de 4-6 saptamani intre ele. Numarul total de sesiuni de tratament necesare depinde de starea pielii si va fi explicat si detaliat de medicul dermatolog.
  • Timpul de tratare este redus, in general o astfel de procedura dureaza 10 – 20 de minute, depinzand de zona tratata.
  • Tratamentul s-a dovedit a fi sigur pe toate tipurile de piele si este la fel de eficient si pentru pielea mai inchisa, precum si pentru tonurile mai deschise ale pielii.
  • Ai posibilitatea efectuarii unui tratament personalizat pentru a trata o gama variata de afectiuni ale tenului. Functia Select Pulse a sistemului E-Matrix include trei programe care permit personalizarea tratamentului prin ajustarea profunzimii si intensitatii incalzirii dermice.

Programul A – Impact redus: ablatie usoara, incalzire dermica si regenerare a pielii – pentru imbunatatirea tonusului si aspectului pielii.

Programul B – Impact la nivel mediu: ablatie moderata, inclzire dermica si regenerare a pielii – pentru corectarea culorii si a iregularitatilor texturale.

Programul C – Impactul cel mai profund: ablatie intensa si regenerare profunda a pielii.

E-Matrix utilizeaza matricea RF, prima tehnologie bazata exclusiv pe radiofrecventa fractionara. Dupa tratament, ridurile usoare si moderate si decoloratiile superficiale ale pielii sunt reduse, iar textura pielii devine mai neteda si elastica.

Daca doresti sa atenuezi afectiunile si imperfectiunile tenului care iti ofera disconfort, atunci poti opta pentru tratamentul inovativ E-Matrix in Cluj, la Clinica Novia.

Recent
Te-ar putea interesa si