joi, aprilie 18, 2024

Ce trebuie sa stii despre rinoplastia nechirurgicala

S-ar putea crede ca atunci cand vine vorba de aspectul nasului tau, ai doua optiuni: fie inveti sa te obisnuiesti cu el asa cum este, fie optezi pentru o operatie de rinoplastieInsa, pe langa aceste doua alternative, mai exista inca o metoda de a scapa de imperfictiunile nasului fara a ajunge la bisturiu.  

In mod traditional, rinosplastia este operatia care schimba forma nasului. Aceasta necesita anestezie si un timp considerabil pentru recuperare, insa rezultatele sunt permanente. Pe de alta parte, exista optiuneea pentru o operatie de rinoplastie nechirurgicala. 

Aceasta utilizeaza ace mici pentru a injecta substantele necesare de umplere a tesuturilor moi. In acest fel, forma nasului este schimbata fara nicio interventie chirurgicala invaziva. Ce trebuie stiut insa este ca efectele sunt temporare in comparatie cu o interventie clasica de rinoplastie.  

Numita si rinoplastie “de umplere”, procedura este recomandata pentru a netezi, umple sestompa trasaturile ascutite ale nasului sau a schimba unghiul varfului nasului. De asemenea, prin intermediul acesteia, simetria nazala poate fi restabilita. De retinut este insa ca aceasta metoda de rinoplastie nechirugicala poate corecta doar probleme estetice, nu si cele de ordin functional. 

In ceea ce priveste beneficiile acestei procedurde rinoplastie nechirurgicala, acestea  fac referire in primul rand la rezultate mai rapide, invazivitate redusa la nivelul tesuturilor, timp de vindecare mai scurt si durere minimă sau absenta. 

Interventii de rinoplastie nechirurgicala Cluj se realizeaza la Novia Esteticao clinica ce ofera servicii avansate din punct de vedere tehnic pentru rezultate sigure, eficiente si de durata. 

Recent
Te-ar putea interesa si