joi, iulie 25, 2024

Tu stii prin ce proces actioneaza tratamentul de cavitatie?

Ce presupune tratamentul de cavitatie?

Terapia prin cavitatie este una dintre cele mai cunoscute proceduri estetice, care ne ajuta sa scapam si sa eliminam celulita si grasimea localizata de pe zone localizate, precum coapsele, fese, talie si sa obtinem silueta mult dorita.

cavitatie

Tehnica a fost folosita initial in inginerie, dar pe urma a fost aplicata in medicina, iar in cele din urma in estetica, fiind adoptata de centre de remodelare corporala din toata lumea si devenind renumita pentru rezultatele sale rapide si de durata.

Astfel, metoda de slabit prin cavitatie este considerata si alternativa non-invaziva a liposuctiei, deoarece se pot obtine rezultate similare in pierderea de masa de grasime, fara interventie chirurgicala.

Care este procesul prin care actioneaza aceasta metoda?

Unda tratamentului de cavitatie emite ultrasunete de joasa frecventa, care creeaza “micro-bule” cavitationale ce produc implozie la nivelul adipocitului, lichefiaza continutul acestuia si il ajuta sa fie eliminat. Se reduce astfel volumul corporal, se atenueaza aspectul de coaja de portocala si se pierd centimetri chiar de la prima sedinta. Continutul eliminat este metabolizat ulterior cu ajutorul sistemului limfatic.

Cu cat zona tratata este mai voluminoasa si acumularea de grasime este mai mare, cu atat rezultatele obtinute sunt mai evidente si cu atat vei fi mai multumita.

Studii de prestigiu cu teste pe mii de pacienti au demonstrat ca aceasta tehnica este una dintre cele mai eficiente dintre cele folosite in remodelarea corporala, dar si pacientul trebuie sa aiba contributia lui: dieta echilibrata, stil de viata sanatos si exercitiu fizic.

Beneficii primite

 1. Indepartarea depozitelor adipoase in zone care ridica probeme estetice si medicale: abdomen, solduri, coapse, fese, spate, maini, gambe;
 2. Subtierea membrelor inferioare;
 3. Reducerea tesutului adipos subcutanat;
 4. Reducerea manifestarilor fibrozei;
 5. Corectarea aspectului flasc si cresterea elasticitatii pielii;
 6. Corectarea defectelor cutanate ce apar dupa liposuctia chirurgicala.
 7. Cavitatia are o serie de avantaje, care au impus-o ca una dintre cele mai eficiente si cautate proceduri de remodelare corporala;
 8. Este non-invaziva;
 9. Nu provoaca durere, nefiind necesara anestezie localizata sau utilizarea medicatiei antialgice;
  are efecte rapide asupra esteticii corporale;
 10. Tratamentul de cavitatie este atraumatic;
 11. Timplul de aplicare este redus, putand fi usor inserata in rutina zilnica;
  nu necesita recuperare ulterioara.

In functie de scopul tratamentului, de nivelul la care se efectueaza si de dimensiunea zonei tratate sedinta de remodelare corporala prin cavitatie poate dura 20, 30 sau 60 minute.

Recent
Te-ar putea interesa si