vineri, aprilie 5, 2024

Simulare operatii estetice – Clinica Artis

Cine ar fi crezut acum cativa ani ca vei putea sa te vizualizezi in viitor?  Iata ca totul este posibil!

Clinica Artis din Cluj Napoca iti ofera posibilitatea sa simulezi operatiile estetice. Asadar vei putea sa vezi cum vei arata cu sanii mariti sau cu nasul miscorat, dupa o interventie estetica. Aceasta simulare se realizeaza cu un scanner special pe care il detine clinica, dar poate si realizata si cu ajutorul a trei poze.

Cele trei poze trebuie sa respecte structura profil oblic stanga, profil oblic dreapta si o fotografie din fata. Indicat ar fi sa rogi pe cineva sa te ajute la realizarea pozelor sau sa mergi la Clinica Artis acolo unde pozele sunt realizate exact in parametrii necesari. De asemenea, la clinica medicii te vor indruma catre cele mai bune decizii privind sanatatea si infatisarea ta.

Pe langa poze, trebie sa completezi un formular cu datele personale, informatii despre starea de sanitate, operatii anterioare sau alergii, dar si informatiile despre simularea interventiei chirurgicale.

Simulare operatii estetice

Noua ni se pare incredibil ca acest lucru este posibil si chiar suntem curiosi sa aflam primele pareri despre serviciul de simulare operatii estetice de la Clinica Artis din Cluj Napoca.

Recent
Te-ar putea interesa si