marți, noiembrie 28, 2023

De ce e asa de bun arzatorul de grasime Dorian Yates Black Bombs?

Ingredientul cheie in arzatorul de grasimi Dorian Yates Black Bombs si beneficiile vaste ale acestui extract de plante.

Berberine

Este o substanta ce se gaseste in majoritatea fructelor de padure. Aceasta este extrasa si are diverse aplicatii. Acestea sunt o parte din beneficiile Berberinei:

  • Cercetările arată că aplicarea unui gel care conține berberină poate reduce durerea, roșeața, scurgerea și dimensiunea ulcerelor la persoanele cu afecțiuni.
  • Berberina pare să reducă ușor nivelul glicemiei la persoanele cu diabet. De asemenea, unele cercetări timpurii sugerează că administrarea a 500 mg de berberină de 2-3 ori pe zi timp de până la 3 luni ar putea controla glicemia la fel de eficient ca metformina sau rosiglitazona.
  • Niveluri ridicate de colesterol sau alte grăsimi (lipide) din sânge (hiperlipidemie). Berberina poate ajuta la scăderea nivelului de colesterol la persoanele cu colesterol ridicat. A lua aproximativ 500 mg de două ori pe zi timp de 6 luni la 2 ani pare să reducă colesterolul total, lipoproteina cu densitate mică (LDL sau colesterolul „rău”) și nivelul trigliceridelor la persoanele cu colesterol ridicat. Dar nu pare să funcționeze mai bine decât medicamentele standard de reducere a colesterolului. Lucru ce il face un element important in arzatorul de grasimi Dorian Yates Black Bombs. Acesta se gaseste in supliment combinat cu Capsicum, un alt extract puternic ce are ca rol arderea grasimilor si slabire.
  • Tensiune arterială crescută. A lua 0,9 grame de berberină pe zi, împreună cu amlodipina medicamentoasă care scade tensiunea arterială reduce tensiunea arterială sistolică (numărul de vârf) și tensiunea arterială diastolică (numărul de jos) mai bine decât luarea amlodipinei singure la persoanele cu tensiune arterială ridicată.
  • Tulburare hormonală care determină ovare mari, cu chisturi (sindromul ovarului polichistic sau PCOS). Cercetările arată că berberina poate scădea zahărul din sânge, poate îmbunătăți nivelul colesterolului și al trigliceridelor, poate reduce nivelul de testost. și scade raportul între talie și șold la femeile cu PCOS. Asadar, reglarea testost. Poate aduce beneficii in directia slabirii si definirii musculare. Berberina poate scădea nivelul de zahăr din sânge similar cu metformina și poate îmbunătăți nivelul de colesterol mai bun decât metformina. Nu este clar dacă berberina crește rata sarcinii sau natalitatea vie la femeile cu PCOS.

DY Nutiriton Black Bombs vine cu un total de 200 mg de teacrină și cafeină care au ca rol cresterea energiei din timpul zilei s al antrenamentului, alaturi de accelerarea ritmului metabolic care rezulta in arderea sporita de grasimi.

  • Amintim ca pe ro toata gama Dorian Yates Nutirtion de suplimente are un cupon nelimitat de 12% reducere: DY12.
  • Prezentarea produsului 360* este disponibila pe canalul nostrum de Youtube.

 

Recent
Te-ar putea interesa si