vineri, martie 1, 2024

Suplimente Weider in Romania

Legendarele suplimente Weider

Putini stiu, dar Weider este una din cele mai vechi firme de suplimente. Avand sediul in Arizona, SUA, Weider produc suplimente alimentare inca din 1936 bazandu-se pe calitate, cercetare, transparenta si increderea generate de brand.

Joe “The Master Blaster” Weider au contribuit in mare masura la sculptarea culturismului de azi, punand bazele in arii importante ale culturismului si nutritiei aferente.

Brandul iese in evidenta fata de concurenta acestuia avand in spate aproape un secol de calitate si eficienta. Astazi, suplimentele Weider ce se regasesc in oferta ProteinOutlet.ro sunt produse fie in Statele Unite, fie in Germania. Ambele variante iesind din facilitate specializate ce pun pe prim plan calitatea produsului finit.

In magazinul nostrum online puteti gasi produse populare precum gainer -ul Weider Mega Mass 4000 sau izolat -ul proteic Weider Gold Whey. Ambele la preturi promotionale.

Ce iese in evidenta este proteina CFM. Weider CFM Whey protein are una din cele mai impresionante valori nutritionale gasite in suplimentele din zer; avand o cupa de 30 gr. ce ofera 27 grame de protein si doar 0,6 grame de carbohidrati ce vin din zaharuri. Acestea se datoreaza unor procese de microfiltrare la rece si a zerului de o calitate inalta.

Putini stiu, dar Weider este una din cele mai vechi firme de suplimente. Brandul iese in evidenta fata de concurenta acestuia avand in spate aproape un secol de calitate si eficienta. Ce iese in evidenta este proteina CFM. Weider CFM Whey protein are una din cele mai impresionante valori nutritionale gasite in suplimentele din zer.

Recent
Te-ar putea interesa si