luni, martie 18, 2024

ÎNCEPERE PROIECT MICROGRANT – RUE 2143

17.12.2020

ASIS SOFTWARE INTERNATIONAL SRL derulează începând cu data de 24.11.2020 proiectul cu nr.RUE 2143 care beneficiază de ajutorul de stat acordat sub formă de microgrant prin măsura “Microgranturi acordate din fonduri externe nerambursabile” implementată în conformitate cu prevederile Ordonanţei de Urgenţă nr.130/2020 privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului Operaţional Competitivitate 2014-2020, în contextul crizei provocate de COVID-19, cu completările şi modificările ulterioare.

Având în vedere că activitatea de consultanță pentru afaceri și management a      companiei ASIS SOFTWARE INTERNATIONAL SRL a fost afectată de răspândirea  virusului SARS-CoV-2, măsurile luate au condus la un blocaj al activității, firma s-a confruntat cu dificultăți în desfășurarea activității principale, această măsură vine în sprijinul beneficiarului.

ASIS SOFTWARE INTERNATIONAL SRL asigură implementarea proiectului în conformitate cu legislaţia măsurii aferentă microgranturilor.

Valoarea contractului de finanţare este de 9679 lei. Alocarea din fonduri externe nerambursabile va fi utilizată pentru susținerea unor cheltuieli eligibile prioritare pentru desfășurarea activității principale a companiei. Durata contractului de finanțare este de maxim 12 luni, iar beneficiarul va efectua cheltuielile în termen de maxim 90 de zile din momentul plăţii ajutorului financiar. Plata ajutorului financiar s-a realizat imediat după încheierea contractului de finanțare, respectiv în data de 27.11.2020.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020.

Date de contact: Ganea Boghian Maria (administrator)

tel:0722/456.001, e-mail: [email protected]

ÎNCEPERE PROIECT MICROGRANT – RUE 2143