vineri, aprilie 26, 2024

Comunicat de Presă finalizare proiect AZAYO TRADE SRL

Firma AZAYO TRADE SRL anunță finalizarea proiectului cu titlul ”Sprijin pentru IMM-uri în vederea depășirii crizei economice generate de pandemia COVID – 19: Dezvoltare AZAYO TRADE SRL” proiect nr. M2-10389 înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr 130/2020. Proiectul s-a derulat in perioada 28.07.2021 – 3.02.2022. Obiectivul proiectului l-a reprezentat sprijinirea Firmei AZAYO TRADE SRL Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele: -menținerea activității pe o perioada de minim 6 luni, -menținerea/suplimentarea numărului locurilor de munca față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor.

-menținerea activității pe o perioada de minim 6 luni,

Valoarea proiectului este de 834.813,75 (valoarea totala) din care: 725.925,00 lei grant si 108.888,75 lei cofinanțare.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020

Persoană de contact:

Felix Adrian Lazar 0762 632 268