sâmbătă, iulie 20, 2024

Trainingul de leadership din cadrul proiectului „Studenții de azi, antreprenorii de mâine” s-a finalizat cu succes!

Participanții din cadrul proiectului „Studenții de azi, antreprenorii de mâine”, proiect finanțat prin programul Start ONG, lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow au avut ocazia, în cadrul trainingului de leadership, să afle care este importanța leadershipului în cadrul unei afaceri și care sunt aspectele pe care trebuie să le aibă în vedere din rolul unui lider, construind un portret al liderului de succes.

În cadrul training-ului, participanții au avut parte de exemple practice din domeniul antreprenoriatului, de interactivitate în răspunsuri, de exerciții special create pentru a le dezvolta creativitatea, abilitățile de comunicare, gândirea critică și lucrul în echipă.

În urma chestionarului de carieră pe care participanții l-au completat a reieșit că majoritatea studenților participanți îți doresc ca în următorii 3-5 ani să aibă o carieră antreprenorială sau managerială.

 

Care este feedback-ul primit din partea participanților?

„Am descoperit că am o adevărată pasiune pentru antreprenoriat. Mi-a plăcut absolut tot! Este o experiență unică!”

„Am descoperit multe lucruri noi legate de o afacere, de la avantaje până la dezavantaje și calitățile pe care trebuie să le îndeplinească un antreprenor pentru a avea o afacere de succes. Mi-a plăcut faptul că proiectul m-a ajutat să îmi dezvolt abilitățile de luare a deciziilor și de management.”

„M-am îndrăgostit iremediabil de proiectul “Studenții de azi, antreprenorii de mâine”. A fost un proiect complet și complex ținând cont de faptul că am început de la lucrul individual prin intermediul simulatorului de business, unde mi-am evaluat cunoștințele și totodată mi-am format noi deprinderi din sfera antreprenorială, iar mai apoi am trecut la stadiul de lucru în echipă în cadrul cursului de leadership, unde noțiunile prezentate în domeniul managementului și leadershipului mi-au redat o sferă mult mai largă a viziunii despre “afaceri, oameni și eu” prin prisma exercițiilor din cadrul fiecărei întâlniri, cum ar fi propria analiză SWOT și creionarea imaginii unui lider! Dacă mi s-ar oferi șansa de a participa din nou, aș pune “DA” fără ezitări!”

Le mulțumim participanților pentru feedback-ul oferit!

Proiectul „Studenții de azi, antreprenorii de mâine” s-a finalizat cu succes. Iar dacă doriți să vedeți mai multe detalii de pe parcursul desfășurării acestuia puteți accesa pagina noastră de facebook EVER2.

„Start ONG este un program lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt: educație, sănătate, mediu, social și cultură. Valoarea totală a programului este de 500.000 euro. Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finanțare comunitară destinat ONG-urilor tinere, instituțiilor non-administrative și grupurilor informale/de inițiativă.”

Recent
Te-ar putea interesa si