vineri, decembrie 1, 2023

Curs Leadership Coaching Reconstructia si dezvoltarea personala a leaderilor

Petre Nicolae va sustine in data de 3-4-5 Decembrie 2020, la Hotel Ramada Nord, un Program de Reconstructie si Dezvoltare personală numit, Leadership Coaching

Programul are la baza o metodologie completa de reconstrucție in plan mental și psihologic a ownerilor aflati in situatia de destructurare mentala si psihologica (epuizati fizic si psihic).

Petre Nicolae este expert cu certificare in Reconstructia si Dezvoltarea Personala a Leaderilor, ocupandu-se de ownerii care au nevoie sa isi elimine dezechilibrele dintre viata personala si cea profesionala.

In ultimii zece ani s-a specializat pe Business & Leadership Coaching, fiind expert in coachingul de reconstructie si dezvoltare personala a ownerilor, Businessman-ilor si managementului de top dintr-o companie, folosind metodologia PRP (People Reconstruction Process).

Este Consultant in reorganizarea strategica a afacerilor si are o experienta practica de peste 20 ani in conducerea afacerilor de anvergura, ocupand pe rand functii de Top in managementul a trei dintre cele mai mari companii nationale si multinationale prezente in Romania, din domeniul FMCG; Coca Cola, Interbrands si European Drinks. Ultima pozitie ocupata fiind cea de General Manager, intr-una din companiile grupului European Drinks.

De asemenea, este singurul Expert din Romania, cu expertiza in reconstructia si dezvoltarea personala a ownerilor, care detine licenta pentru folosirea metodologiei PRP (People Reconstruction Process).

Leadership Coaching® un Program Up-Gradat total! Metodologie noua, instrumente noi, perspective noi in dezvoltarea mentală și psihologică si Ownerilor!

Leadership Coaching este un program profesional care transfera catre participanti o metodologie completa, necesara in coaching-ul de reconstructie si dezvoltare personala.

Metodologia folosita in Programul „leadership coaching” se numeste PRP, People Reconstruction Process® si e centrata pe reinstalarea echilibrului unui om prin resetarea credintelor negativ-distructive ale fiecaruia dintre noi.

Scopul programului este acela de a:

 1. Transfera metodologii care au ca scop redobandirea echilibrului de care au nevoie participantii.
 2. Diagnostica echilibrele si dezechilibrele oamenilor, pe patru axe;
 3. Pilonul 1 – Echilibru Psihologic, Credintele fundamentale;
 4. Pilonul 2 – Echilibrul Familiei;
 5. Pilonul 3 – Puterea de Reconstructie Personala;
 6. Pilonul 4 – Puterea de Reconstructie Profesionala.
 7. Asigura reconstructia, dezvoltarea personala si profesionala a oamenilor de afaceri si a familiilor acestora.
 8. Realiza si implementa propriul sistem de ghidare al vietii personale cu ajutorul unor mecanisme de reconstructie si dezvoltare personala, axate pe:
 9. Identitatea si independenta psihologica si sociala;
 10. Viziunea si credintelele fundamentale personale;
 11. Reperele si principiile pozitiv constructive fundamentale;
 12. Reactivarea ariilor de dezvoltare a personalitatii.

Programul Leadership Coaching nu este adresat doar General Managerilor si Owner-ilor care vor sa se reechilibreze pentru a-si conduce afacerea cu succes, ci si familiilor lor care vor sa isi redobandeasca starea de echilibru.

Pentru cei interesati startam o noua grupa in perioada 3-4-5 Decembrie 2020.

 

Va invitam sa solicitati informatii despre modalitatea de inscriere la eveniment pentru a fi sigur ca mai exista locuri libere. Detalii despre programele CBC aici: https://cbc.ro/programetraining/

Numele persoanei de contact:

Ioana Oprea

Telefon: 0728 875 731

marketing@cbc.ro

Data evenimentului: 3-4-5 Decembrie 2020

Recent
Te-ar putea interesa si